Monteringslist för LEDstrip, hörnmontering

LED monteringslist för hörnmontering

1 st = 1 meter

Mer detaljer

169.00 inkl.

LSi-H

LED monteringslist för hörnmontering

För montering i tak, kan ersätta befintlig taklist, otroligt fin effekt.

Aluminiumlist med opal kåpa av optoplast, för bästa ljusutbyte.
Listen kan monteras i alla slag av hörn, som taklist, stående som vägglist, under skåp som downlight m.m.

Alla varianter av LED-strip kan användas, Vita som färgade. Med en RGB strip monterad, får man fram jämna, fina ljuseffekter!
Den optiska plasten i fronten gör att ljuset sprids jämnt över ytan, utan att man ser själva lysdioderna, som annars kan vara ett problem.
Både listen och kåpan kan lätt bearbetas/klippas med plåtsax eller girsåg. Inga förborrade hål finns, men man monterar enkelt med en spets-skruv, utan att borra, eller göra hål med borrmaskin om man vill montera med någon typ av expander.

Användningsområden:
Taklist, stående hörnlist, bänkbelysning, barer och restauranger, som dekoration och allmänbelysning, beroende på vilken strip som monteras.
Tips! Som allmänbelysning använd vår S6 strip/tejp, under köksskåp räcker det ofta med kvalitet S2 eller S1S. Som effekbelysning i barer och liknande används företrädesvis RGB-D, 12 eller 24 Volt strip/tejp.
Det finns plats, även för de som vill montera två olika typer av strip, kanske en varmvit och en RGB? Varmvit i det dagliga och RGB vid festligare tillfällen?

Fakta:
Material stomme: Aluminium, eloxerad.
Kåpa: opalfärgad optoplast.
Mått: se bilder eller datablad. 

Observara att ingen LEDstrip medföljer, den köpes separat.

Tillbehör

15 andra produkter i samma kategori: