Produktinformation

Våra LED produkter kommer från kända tillverkare världen över. Vi eftersträvar att kunna leverera varor av absolut högsta kvalitet och finish. Vi ställer höga krav på våra leverantörer, för att Du som kund ska bli nöjd.

Några av våra leverantörer

Designlight 

Designlight levererar LED ljuskällor, armaturer samt en del tillbehör
www.designlight.nu

Nexa

Nexa levererar fjärrkontrollerad utrustning för styrning av ljus och elektroniska apparater.
www.nexa.se

Star Trading

Star Trading levererar ljuskällor i LED, julbelysning, bordslampor m.m. Alla belysningar från Star Trading som finns representerade på vår hemsida, bygger på LED-teknik (Lysdioder).
www.startrading.com

CREE

Cree levererar lysdioder till vår M-Spot serie.
www.cree.com

Seoul Semiconductor

Seoul Semiconductor, är en uppstickare inom branschen. Har producerat lysdioder sedan början av nittiotalet, och har liksom Lumileds flera patent inom lysdiodteknologin. Seouls starkaste produkter går under namnet Z-LED eller Z-POWER LED. En producent att räkna med i framtiden! Seoul är den som hittills lyckats bäst med att producera hög-CRI dioder, alltså dioder med hög färgåtergivning. Svensk generalagent är Optoga, http://www.optoga.se

Frilight

Frilight är ett företag som producerar belysningar, framförallt till båtar och husvagnar. Frilight är mycket framgångsrika, troligen för att dom har begåvningen att följa trenderna inom branschen. Dom har ett bra sortiment och utvecklar hela tiden nya produkter, framförallt inom LED. Vi ska följa utvecklingen på Frilight och försöka att vara först ute med deras nya produkter inom LED.

 

Andra leverantörer, och egen produktion finns också på hemsidan. Vi importerar en del drivare, hålmonterade lysdioder, linser och andra tillbehör från en rad leverantörer över hela världen. Vi har dock en mycket stor kontroll över kvalitén på dom importerade produkterna och testar dom fortlöpande, vid varje sändning. En leverantör som inte fyller våra krav, utesluter vi omedelbart.

Egna produkter kan vara kylare, hållare, och andra saker som vi inte kunnat få levererat av någon leverantör till rätt pris eller kvalitet.

Alla våra lysdioder följer RoHS direktivet.

Priser på hemsidan inkluderar lagstadgad Moms.