Miljö


Vi finns i EE-registret

Nyheter

 • Work LED 90
  Work LED 90

  Armaturen är en LEDbelysning som efterliknar traditionella...

  636.00

Ljuskällor - LEDlampa och lysdioder Det finns inga produkter i den här kategorin.

Ljuskällor med lysdioder.Här finner du en hel del ledlampor med olika socklar. G4 med lysdioder är mycket populär till båtar och husvagnar. GU10 och MR16 med lysdioder, är också något som blir allt populärare. Den bästa energibesparingen gör man nog dock i hemmen, i form av t.ex. E27-ledlampa.

Underkategorier

 • MR11
 • MR16
  LEDlampa med MR16 sockelDessa MR16  ledlampor har inbyggda drivare och ska kopplas direkt till 12 Volt AC eller DC. Ej för elektronisk Halogen trafo! Endast järnkärne eller DC tranformator till dessa lampor. Alla våra 12 Volt transformatorer passar. 
 • G4
  G4 LEDlampa, som passar i de flesta armaturer med G4 sockel. Vanlig i Husvagnar, Båtar och i möbler och tak i hemmen. LEDlampan ska inte drivas via en elektronisk Halogen transformator! Den mår bäst när den får ström från en LED transformator eller genom en enkel AC transformator (Järnkärna). Naturligvis går den att driva via ett vanligt batteri också.
 • Filament LED
  Filament LED, är en ny generation av LED-teknologi, som efterliknar wolfram glödtråden, hos en glödlampa, nästan exakt och ger en rundstrålande ljuskälla. Filamenten produceras, genom att montera små LED chip, på ett långt, tunt safirsubstrat. Dioderna binds vid substratet genom en särskild process och kapslas sedan in i fosfor. För att säkerställa en lång livslängd, sluts hela modulen, i en heliumfylld glaskupa, där gasen leder bort värmen. Produktionsprocessen är mycket känslig och det enda sättet att säkerhetsställa hög kvalitet, är att ha kontroll, över samtliga steg.
 • E27
  Stort sortiment av LED-ljuskällor för sockelstorlek E27 finns här. Här hittar ni Ledlampor som både är dimbara och icke dimbara.
 • GU10
 • E14
 • M-SPOT
  M-SPOT® - För dig som bara vill ha det bästa!Vår egen serie LED-spotlights. Lamporna sätts ihop i vår egen verkstad, vilket gör att vi kan använda den senaste tekniken i dessa! Vi använder bara lysdioder från Cree, Lumileds och Seoul. Detta borgar för ett bra ljusutbyte och högsta kvalitet! Andra fördelar är att vi kan montera in olika linser, för olika ändamål, samt att det går att variera alla egenskaper såsom kulör och styrka. Lamporna kan användas i hemmet, båten, husvagnen m.m. Alla lamporna är dimmbara. Mer information finns under respektive produkt. M-SPOT®  är varumärkesskyddat hos Patent och Registreringsverket.