Tillbehör Det finns 1 produkt.

Här finns alla tillbehör.

Underkategorier

 • Armaturer
  Tomma armaturer, välj din egen led lampa. Format: MR16, GU10 (50mm)och MR11 (35mm).
 • Bygg själv!
  Bygg själv med lysdioder!För dig som själv vill bygga egna lösningar med lysdioder. Här finns komponenter och hållare av olika slag, låt fantasin flöda!
 • LED-dimmer
  LED-dimmer till lysdioder!LED-Dimmer används till att dimma våra Dimbara Leds. Alla våra 12 Volts ledlösningar är dimbara. Notera dock att det enbart är likström (DC) som går att dimma. Vi säljer endast DC-aggregat, så köper du din transformator hos oss, så är du säker på att det fungerar. Dimmern kopplas in mellan 12 Volten och lysdioderna/ledbelysningen. Våra dimmers går alltid att komplettera med i efterhand. Dom fungerar också utmärkt i båtar och husvagnar.
 • Hemautomation
  Nexa trådlös styrning av ledbelysningSystem Nexa och Nexa Professional består av ett antal sändare och mottagare som kan delas in enligt följande grupper.1. Sändare "AKTIVA" d.v.s. handburna fjärrkontroller och så kallade väggsändare.2. Sändare "PASSIVA" d.v.s. Rörelsevakter, Magnetkontakter, Skymningsrelä, Signalförstärkare. Till dess passiva sändare bör man inte koppla in dimbara enheter då dom kan mata ut dubbla signaler och därmed ofrivilligt starta dimningen.3. Mottagare för "FAST INSTALLATION" / mottagare för inbyggnad.4. Mottagare för "PLUG IN" / mottagare för valfritt vägguttag.System Nexa och Nexa Professional bygger på radiokommunikation mellan sändare och mottagare (433,92 Mhz eller 868Mhz) där det främsta användningsområdet består i att styra belysning i hus & hem, kontor, sommarstugan, fritidsboendet etc. För styrning av ledbelysning, ledlampor och lysdioder av de flesta slag.Det går ej att blanda produkter mellan System Nexa och Nexa ProfessionalOBS! Vi lagerför endast de nya modellerna med "självlärande" koder. Alla mottagare för System Nexa går att styra via internet eller mobiltelefon via Telldus Testick, ett USB kort som enkelt ansluts till datorn.
 • Strömförsörjning
  Transformator, drivare, converterVar noga när du väljer strömförsörjning eller led-drivare! Kontrollera alltid vilken typ du ska ha. Står det 12 Volt på produkten så välj Transformator. Står det 350mA eller 700mA så välj drivare. När det gäller transformator, välj alltid en transformator med effekt lite över ditt behov. Att ligga på gränsen, innebär oftast att transformatorn blir varmare, och försämrar livslängden. TIPS! Om det t.ex. står effekt: 1 watt per lysdiod och du ska använda 10 stycken, så kommer detta att dra 10 Watt. Välj då en 15 Watts transformator. På LED-drivaren eller led-converter  med konstant ström, brukar det anges antal lysdioder som man kan koppla in.
 • Kablar/kontakter
  Kablar/kontakter för led, lysdioder
 • Ledlister/Profiler
  Ledlister och profiler för ledstrip, ledbandLedlister och ledprofiler används till våra ledstrip. Ledlisterna är anpassade för montering i kök, badrum och dyligt. man sätter själv ihop en bra och funktionell ledbelysning med ledlisterna/profilerna. Alla våra ledstrip kan användas, även vår RGB-strip. Observera att en del lister redan är monterade med lysdioder, se respektive produkt. 
 • Strömställare
 • Verktyg / Mät
  Verktyg och mätutrustning för "gör-det-självaren" Här hittar ni vårt sortiment med praktiska verktyg för den som själv vill bygga, koppla och mäta ledbelysning och lysdioder.
Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel