LED Strip och Tejp Det finns inga produkter i den här kategorin.

LEDtejp, eller LEDstrip, LEDband, som den också kallas, har blivit mycket populär, och blir allt vanligare i våra hem. De flesta typer som säljs är mest för dekoration, men vi inriktar oss mest på användbart, nyttigt ljus! Man kan tycka att priset skulle avskräcka, men det behövs oftast inte så långa bitar för att uppnå en viss belysning. Tejpe...
LEDtejp, eller LEDstrip, LEDband, som den också kallas, har blivit mycket populär, och blir allt vanligare i våra hem. De flesta typer som säljs är mest för dekoration, men vi inriktar oss mest på användbart, nyttigt ljus! Man kan tycka att priset skulle avskräcka, men det behövs oftast inte så långa bitar för att uppnå en viss belysning. Tejpen är liten, och lätt att applicera på ställen där det inte varit möjligt förut. Den är fullt dimmbar med våra LED-dimmers, och för RGB finns olika styrningar. Med tanke på livslängden, får man nog se detta som en investering för livet. Normal ska en tejp ha en livslängd på mellan trettio till femtio tusen timmar, men då den ofta dimmas, blir livslängden avsevärt längre!
Mer

Underkategorier

 • Hela Tejp- sortimentet
  Här finns hela vårt LED Tejp/Strip sortiment.
 • RGB Waterproof
  RGB Tejp Led strip Vattentät
 • Superstrip Waterproof
 • Tillbehör Strip
  Tillbehör för vår LED-tejp/LED-strip!Monteringslist, ändpluggar, kontaktdon mm. Allt för att göra din led-installation enklare och proffsigare!
 • RGB tejp Standard
 • Superstrip LED tejp /...
  Hög kvalitet av Led tejp, Led strip.Färgtemperaturen ligger på 3200K, i varmvitt, och ljusutbytet ligger mellan 90 och 1200 Lumen per meter! Denna variant av ledstrip används ofta för att ersätta lysrör i många sammanhang. Den har blivit mycket populär som belysning i kök, över och under köks-skåpen, både som arbetsljus och som dekoration.
 • Monteringslister
  Lister för montering av LED tejp.